kuva1.png

kuva4.png

Lumovaara A ja B

KUVAUS
Lumovaaran on suunnitellut arkkitehti Hannu Hiltula ja  puinen paritalo on valmistunut jouluksi 2010. Kummassakin huoneistossa yöpyy 10 henkeä. Makuuhuoneita on yhteensä viisi, oleskelutiloja kaksi, vessoja neljä ja suihkuja kolme. Täydellisesti varustettu kodinhoitohuone helpottaa vaatehuoltoa ja lämpimässä suksihuoltotilassa on miellyttävä vahata sukset säätilaan sopiviksi. Kaunis sauna rentouttaa niin mielen kuin kehon liikunnallisen päivän päätteeksi. Luonto tulee ruokaillessa lähelle, sillä suuret ikkunat avautuvat pohjoisen maisemaan. Jääkaappeja on kaksi, joten ruokaa voi varata suuremmallekin joukolle ja viinit pysyvät viileinä viinikaapissa. Televisiota tai dvd:tä voi katsella kahdessa kerroksessa, koska kummassakin oleskelutilassa on oma televisio.


MUKAVUUDET
Sauna, Suihkuja kolme, 4 wc-tilaa, takka, kaksi televisoita, radio, CD-soitin, kaksi dvd-laitetta, kaksi jääkaappia, viinikaappi, astianpesukone, sähköuuni, induktioliesi, mikroaaltouuni, täydellinen astiasto 10 hengelle, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, kaksi kuivauskaappia, pyykinpesukone, silitysvälineet, kolme hiustenkuivaajaa. Autokatos lämpöpistokkeella, lisäksi erillinen tolppapaikka toiselle autolle.              

ETÄISYYDET
Hiihtokeskukseen 2,0 km, rinteisiin 1,5 km, hiihtoladulle 300 m, kelkkauralle 300 m, lähin kauppa 1,5 km, ravintola 600 m 


Lemmikkieläinkielto on ehdoton. Kiellon rikkomisesta seuraa vuokrasopimuksen välitön purku.